Cursus Windows 7
Efficiëntie en eenvoud.

Windows 7 is eenvoudig, snel en boeiend. Dankzij efficiënte manieren om bestanden te zoeken en te beheren, zoals Jump Lists en verbeterde voorbeelden op de taakbalk, kunt u snel werken. Snelle en betrouwbare prestaties betekenen dat uw pc precies werkt zoals u dat wilt.

Microsoft Windows 7 cursussen en trainingen
Cursus Windows 7 verzorgt een ruim aanbod van trainingen en cursussen voor Windows 7. Zoekt u een training of cursus om Windows 7 te gebruiken, Windows 7 te beheren of applicaties te ontwikkelen die draaien op Windows 7 dan vindt u die ongetwijfeld op onze website.

Omschrijving
In deze cursus wordt samen met de cursisten ervaring opgedaan met het werken in Windows 7, Internet Explorer en Office. Er wordt structuur uitgelegd en gemaakt in Windows verkenner zodat cursisten beter eigen bestanden kunnen terug vinden. Deze cursus wordt geadviseerd voor dat een start wordt gemaakt met Office programma’s.

Doelgroep
Gebruikers die nog maar net met de computer werken of al werken met vorige versie van Windows maar geen ervaring met Windows 7 hebben.

Kort cursus programma

  • Les 1 Start in Windows
  • Les 2 Configuratie
  • Les 3 De verkenner
  • Les 4 Nieuw in Windows 7
  • Les 5 INTERNET EXPLORER
  • Les 6 Windows en Office

Deelname certificaat
Aan het eind van de training ontvangt u het deelnamecertificaat. New Horizons is goldpartner met Microsoft en wij kunnen hierdoor gegarandeerd de beste kwaliteit leveren op het gebied van trainingen. Hierdoor word een certificaat van Cursus Windows7 bij werkgevers goed gewaardeerd en is het voor uzelf een waardevolle aanvulling op uw CV.

Digitaal Cursus Materiaal
Na de training ontvangt u digitaal cursusmateriaal.

Advies van uw docent
Is het wellicht verstandig om eerst een on-line opfris cursus te volgen? Kijk gerust eens tussen onze E-learning cursussen.

Na de cursus naast uw digitaal lesmateriaal adviseren wij een Quick Reference Card aan of Office Coach™. Quick Reference Card's zijn uitklapbare waaiers in een handig klein formaat. Deze kunnen makkelijk bij de computer geplaatst worden als geheugensteun na de training.

Office Coach™ Is een zeer eenvoudig te bedienen en te raadplegen als een soort navigatieprogramma voor al uw vragen over Windows XP, Windows Vista, Excel, Outlook, PowerPoint, Word en Access.

 
 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam